Hovmantorp Designfabrik

Vi har en lång och framgångsrik historia

Vi är långt ifrån nya i branschen då vi har samarbetat med några av Sveriges mest tongivande formgivare inom konstglas och smide. 

SPA Produkter AB är företaget som ligger som grund till vår expertis. Det startade med legotillverkning från tidigt 80-tal men som nu har tagit form i tre olika inriktningar: Legotillverkning (SPA Produkter AB), Vattenreningsfilter (Filterteknik bw AB) och Ståldesign (Hovmantorp Designfabrik AB).

SPA Produkter AB kör på i vanlig ordning med tillverkning av reningsfilter samt legotillverkning medan Hovmantorp Designfabrik AB tar över designdelen. SPA Produkter AB är huvudleverantör och tillverkare av våra produkter medan Designfabriken står för att få ut budskapet till byggbolag, arkitekter och inredningskonsulter.

Vi formger dina idéer

Vad kan vi hjälpa just dig med? Stål har en oerhörd elegans och vi kan hjälpa dig förverkliga din grundidé till den färdiga produkten. Vi har tillverkningen och hjälper er så att ni inte fastnar på vägen. När ni tänker stål – tveka inte att höra av er till oss. Ni har drömmen och vi har möjligheterna.

Besök gärna vårt showroom och kolla in delar av vårt sortiment hos Norlux i Krokslätts fabriker i Mölndal. 

Kontakta oss för ditt nästa projekt

Fabriksgatan 6
365 42 Hovmantorp

© HOVMANTORP DESIGNFABRIK AB
Integritetspolicy

Design och layout av Sund Studio.